Knut Buen og Håvard Svendsrud i samspill

Knut Buen og Håvard Svendsrud i samspill

 

KNUT BUEN OG HÅVARD SVENDSRUD I SAMSPILL PÅ VILLA FRIDHEIM

Trekkspilleren Håvard Svendsrud (45), opprinnelig fra Sysle på Modum, har siden 2014 holdt årlige konserter på eventyrslottet Villa Fridheim, på idylliske Bjørøya ved Noresund i Krødsherad kommune. Konsertene har blitt en tradisjon for publikum fra store deler av Østlandet, og har også blitt godt kjent gjennom diverse You Tube-videoer og en egen sending på TV Øst i 2018.

Årets konsert finner sted lørdag den 25.mai, kl. 16.00. Svendsrud har hvert år hatt med forskjellige gjestemusikere i programmene på Villa Fridheim. I år spiller foruten Håvard Svendsrud selv på trekkspill, den folkekjære spelemannen Knut Buen på hardingfele, Rolf Erik Syversen på gitar og Svein Haugen på kontrabass. Til sammen utgjør disse Buen og Svendsruds kvartett, et ensemble som tidligere i år kom ut med platen «Gamle dansar frå Telemark». Utgivelsen har vakt stor interesse, og har også fått gode kritikker i flere publikasjoner.

På programmet på Villa Fridheim vil kvartetten spille musikk i tradisjon etter Asmund Buen, Lars Fykerud, Thomas Lurås m.fl. Og det blir også en avdeling med nostalgisk trekkspillmusikk ved Håvard Svendsrud, bl.a. komposisjoner av Krødsherads egen Karl Andersen.

Sted: Villa Fridheim, Krødsherad

Lørdag 25. mai kl. 16.00

Billett kr. 250,-

Billettsalg i døra.
Vi tar også mot reservasjon på: post@villafridheim.no, eller ring 32 14 94 06 i åpningstiden.