DSC_1649,red

Bryllup på Villa Fridheim

Leter dere etter et spesielt sted å gifte dere, ha konfirmasjon eller andre selskap kan Villa Fridheim oppfylle drømmen om bryllup i eventyrlige omgivelser.

Festsalen i 2. etasje er inspiret av dragestilen hvor utsmykningene i taket setter deg tilbake i tid.De gedigne maleriene på veggene og de høye vinduer med utsikt mot Krøderfjorden, bidrar til den spesielle opplevelsen.Her dekker vi med kandelabre og hvite duker for opp til 75 personer.

I 1.etasje har vi rom til opp til 50 personer den gamle spisestuen, med direkte tilknytning til salongene og vår idylliske hage.

I de koselige salongene inntas gjerne apretif og gjestene får høre historien om Villa Fridheim, mens brudeparet fotograferes. I disse omgivelsene er det ikke vanskelig å finne bakgrunn for flotte bryllupsbilder. I den storslåtte hallen ryddes det til dans, og brudevalsen vil nok alltid bli husket som en eventyrlig opplevelse.

Vi har alle rettigheter og god mat!

Ta kontakt, så sender vi deg gjerne forslag til festmenyer. Om dere har spesielle ønsker for festmiddagen, strekker vi oss langt for å oppfylle disse.

Vi har et godt samarbeid med Sole Hotell og herregaard «Den gamle Doktorgården»om overnatting. Hotellet ligger vakkert til ved Krøderjorden, i båtavstand til Villa Fridheim. Hotellet har fått nye eiere fra høsten 2017. Vi tar forbehold om muligheten til overnatting. http://www.solehotell.no

Det er hyggelig å frakte gjestene med båten Kryllingen fra kirken eller hotellet http://www.kryllingen.no

Les mer om Bryllupsbygda: http://www.bryllupsbygda.com

For andre aktiviteter og overnatting:  http://sommer.norefjell.com/no/hjem/

EventyrBryllup    Utsikt fra tårnet-2

Les: Kvitebjørn kong Valemon her