Afternoon Tea på Villa Fridheim

Afternoon Tea på Villa Fridheim.

Villa Fridheim var bygget som landsted for de rike og i de kretser tok de impulser med hjem fra Europa. Den dampfyrte sentralfyren, innlagt vann og den engelskinspirerte hagen vitner om at familien Haug visste hva som var moderne i sin tid. Vi ser for oss at fru Thea serverte Afternoon Tea til Bjørnstjerne Bjørnsson i biblioteket mens hun konverserte om hva som skjedde i verden, språkstriden og de eldres kår.

Dette vil vi at du også skal få oppleve!

Nyt nytrukket te fra gammelt porselen med ferske finger- sandwicher, nystekte scones, syltetøy og kaker i Villa Fridheims gamle stuer i første etasje med utgang til hagen, eller i vårt hyggelige biblioteket i andre etasje med kakkelovnen, bilder av Bjørnsson og Jørgen Moe og utsikten mot Krøderfjorden..

Uansett lover vi at du kommer i riktig landstedstemning og får en koselig ettermiddag som er litt staselig, men veldig uhøytidelig. Vi forteller gjerne om husets spennende historie.

Afternoon Tea må forhåndsbestilles (24t. før) for grupper mellom 4 og 24 personer ons. – søn. i åpningstiden mellom kl.13-16 (I september har vi åpent kun søndager)

Pris 345,- pr. pers.
Sandwicher, nystekte scones med hjemmelaget syltetøy og kaker.

Vi har alle rettigheter, så om herskapet ønsker bobler i glass med stett, kan det bestilles.

Klaverkonsert eller annen musikk kan bestilles- ta kontakt.