Skoleklasser og barnehager

Lær og utforsk eventyrenes verden! Hvem var de som fortalte eventyrene og hvem samlet de inn? Det har også vært mange som har illustrert eventyrene, hvor Th.Kittelsen kanskje er den vi kjenner best. Museet er i hovedsak viet livsverkene til Peter Christen Asbjørnsen og Jørgen Moe- og det er den historien vi  først og fremst forteller. Selv om vekten i hovedsak er lagt på norske eventyr, er det også presentert norske eventyr i oversettelse til fremmede språk og utenlandske eventyr, ettersom eventyrene er et internasjonalt fellesgods.Vi har en flott hage hvor barna kan spise nistepakken sin. Fru Theas kafe kan ellers tilby is, drikke og mat. Og trollet på Villa Fridheim dukker opp når du minst venter det….
Forberede barna på eventyrenes verden før dere besøker oss…og kanskje oppfordre barna til å spille teater fra eventyrene i amfiet?

Eventyrsti i skogen (for tiden har vi ikke eventyrsti)

Grupper

Søker du det ekte og autentiske, er Villa Fridheim stedet!  Om du vil besøke oss med med vennegjengen, bedriften eller skal på tur med foreningen, vil eventyrslottet fasinere med sin beliggenhet, spennende arkitektur og spesielle atmosfære.Villa Fridheim er et hus som fester seg i hukommelsen. I fru Theas kafe I 1.etasje kan vi ta mot 50 gjester til bespisning. Kafeen er knyttet sammen med to flotte salonger som også kan benyttes. I Storsalen i 2.etasje er det høyt oppunder taket, flotte malerier og med en veranda med en fantastisk utsikt mot Krøderfjorden. Her kan vi dekke til 75 gjester.

 

Afternoon Tea

For grupper mellom 4-24 personer
Sandwicher, nystekte scones med hjemmelaget syltetøy og kaker.

Vi har alle rettigheter, så om herskapet ønsker bobler i glass med stett, kan det bestilles.
Klaverkonsert eller annen musikk kan bestilles- ta kontakt.

Pris 345,-,- pr. pers.

Les mer her

 

Meny for grupper

Kjøkkensjefen har utarbeidet egne menyforslag for grupper. Om du har  andre ønsker for bespisning,  strekker vi oss langt for å få det til.
Ta kontakt, så sender vi deg mer informasjon.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Villa Fridheim!

E-post: post@villafridheim.no